Vi erbjuder

Idéerna, hantverket och en färdig produkt

Vill du hitta den bästa lösningen, den du inte ens visste fanns? Modul tar sig an allt ifrån att skapa en produkt från en idé till att utveckla en redan befintlig produkt och det blir nästan alltid bättre än du tänkt dig!

Helheten

Låt oss hjälpa dig att utveckla din idé. – Våra konstruktörer arbetar alltid i nära samarbete med er som kund och kan med sin erfarenhet och kunskap bidra till att förädla er idé.

Vi arbetar idag med produkter för byggindustri, vvs- och elektronikbranschen såväl som med lösningar för möbler och inredning.

Vi kan tunnplåt

Vår känsla för tunnplåt är vida känd. Det är därför många andra tillverkande företag vill ha vår hjälp att ta fram och producera olika detaljer till deras produkter.

Vi erbjuder tjänster för konstruktion, design och framtagning av prototyper. Vi tillverkar korta eller långa serier av kundunika produkter, alltid med vår speciella känsla för materialet.


En kostnadseffektiv process

Modul har samlat hela produktionen i samma lokaler och det ger dig som kund en lönsam och tidseffektiv tillverkningsprocess.

Vår produktionslinje består av:

  • Konstruktion – Våra erfarna konstruktörer hjälper dig med utveckling av dina produkter.
  • Plåt – Med två stansmaskiner och fiberlaser har vi möjlighet att både forma och skära material. Våra skickliga operatörer vid kantpress och svets arbetar med hög precision för att säkerställa var produkts krav på kvalitet.
  • Lackering – Vår lackeringsanläggning består av toppmodern utrustning, viss automation och en av marknadens bästa förbehandlingar vilket ger god och jämn kvalitet på våra målade artiklar. Här arbetar våra operatörer för att ge varje produkt en finish av högsta klass.
  • Montering – Vårt team av montörer arbetar med att färdigställa varje produkt för leverans. Här utförs montage såväl som paketering.
  • Leverans – Vi samarbetar med pålitliga transportörer för att säkerställa att varje leverans anländer hos kund som avtalat.

Från idé till färdig produkt

Konstruktion
Plåt
Lackering
Montage
Leverans