Jobba på Modul

Nytänkande och samarbete

Hos Modul är vi ett team och vår företagskultur genomsyras av nytänkande, engagemang, mångfald och samarbete – både i det dagliga arbetet mellan medarbetare men så också i mötet med våra kunder.

Vi som jobbar på Modul

Mångfald är en av nyckelfaktorerna till våra framgångar. Vi är 80 anställda och alla som jobbar på Modul har olika bakgrund och förutsättningar. Vi är medarbetare med rötter i en rad olika länder, vi är 40% kvinnor och 60% män, den yngsta av våra medarbetare är 20 år och den äldsta är 73 år.

Modul i samverkan

För att öka attraktionskraften och kvalitén på tekniskt inriktade utbildningar har vi valt att arbeta tillsammans med ”Teknikcollege”. Vi samarbetar även med Kalix kommuns ”Jobb & Utvecklingscenter, JUC”, där arbetstagare med funktionshinder får möjlighet att arbetsträna.

Intresserad av att jobba med oss?

Modul är ett expansivt företag och vi söker ofta medarbetare med olika inriktningar, bakgrunder och erfarenheter. Vi erbjuder en mängd olika arbetsuppgifter och möjlighet till intern utbildning.

Just nu har vi inga lediga tjänster men du är alltid välkommen att skicka in en spontanansökan. Berätta om dig själv och varför du är intresserad av att jobba hos oss. Skicka din ansökan till kandidat@modul.nu